Fausiaina manuia o le 7 mita umi uamea laina PTFE fafaga paipa

Hengshui Jujie Plastic Products Co., Ltd. ua manuia le atinaʻeina o oloa fou e tali atu ai i le faʻatupulaia o manaʻoga o tagata faʻatau i Sasaʻe Tutotonu.O lenei oloa o se 7-mita-umi PTFE-laina paipa uamea, lea e faʻaaogaina le faʻaogaina o le faʻaogaina o le uʻamea faʻapipiʻi e faʻamautinoa ai se fesoʻotaʻiga lelei i le va o le PTFE ma le sila.

PTFE Lined Steel Feed Tube o se oloa fou e fetaui ma manaoga tulaga ese o alamanuia e faʻaaogaina ai mea e sili ona leaga ma faʻamalosi.O le PTFE liner e faʻamautinoa o le a le tali atu le pito i totonu o le paipa i mea o loʻo tauaveina, ae o le atigi pito i fafo e maua ai le malosi ma le tumau.

O le paipa 7 mita e lelei mo le felauaiga o mea Mo tane lapoa aua e le manaʻomia ni soʻoga poʻo ni fesoʻotaʻiga e faʻavaivaia ai le saʻo o le paipa.E le gata i lea, o le faʻapipiʻiina o le fluorine uamea faʻapipiʻiina e faʻamautinoa ai se faʻamaufaʻailoga faʻamau i le va o le PTFE liner ma le uamea, e puipuia ai soʻo se leakage poʻo le faʻaleagaina.

PTFE Lined Steel Feed Tube o se oloa faʻapitoa e mafai ona faʻaaogaina i le tele o faʻaoga mai le gaosiga o vailaʻau faʻasolosolo i le fale meaʻai ma meainu.Le natura le-reactive o le PTFE mautinoa o le oloa e saogalemu mo le faaaogaina i vai corrosive, acids ma alkalis, ao le casing uʻamea faʻamautinoaina o paipa e lava le malosi e tetee atu i le mamafa ma manaoga o le faaaogaina o alamanuia.

Hengshui Jujie Plastic Products Co., Ltd. o se ta'ita'i gaosi oloa PTFE, e aofia ai laupepa PTFE, la'au, paipa ma fasi pepa.O loʻo i ai i le kamupani se faʻamaumauga faʻamaonia o le tuʻuina atu o oloa maualuga ma fou i tagata faʻatau i le lalolagi atoa.

O le atina'eina o paipa fafaga u'amea o le PTFE o se fa'amaoniga lea o le tautinoga a le kamupani i le fa'afetauia o suiga o mana'oga o ana tagata fa'atau.Faatasi ai ma lenei oloa fou, Hengshui Jujie Plastic Products Co., Ltd. o loʻo faʻamoemoeina e iai sona aafiaga taua i luga o le fanua tau pisinisi i Sasaʻe Tutotonu ma tua atu.

A o faʻateleina fesoʻotaʻiga le lalolagi ma faʻateleina pisinisi i le lalolagi, o le manaʻoga mo oloa fou ma faʻatuatuaina o le a faʻateleina.PTFE-laina paipa uamea o se oloa e manaomia faanatinati i le fanua alamanuia, ma Hengshui Jujie Plastic Products Co., Ltd. o loo i luma o lona atinae ma le gaosiga.

O lenei oloa fou o le a suia ai le auala e feaveaia ai meafaitino ma o lona aafiaga o le a lagonaina i pisinisi uma i totonu o le itulagi.Faatasi ai ma ona foliga tulaga ese ma le mamanu fou, PTFE Lined Steel Feed Tube o se sui taaloga, Hengshui Jujie Plastic Products Co., Ltd. e mitamita e taʻitaʻia le auala i lona atinaʻeina ma le gaosiga.
mghhl


Taimi meli: Mati-31-2023